Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، صادق علی مقدم، در جمع خبرنگاران استان گلستان گفت: طی سال‌های اخیر حوادث مختلفی در استان مانند سیلاب‌ها، رانش زمین و سرمازدگی محصولات زارعی در استان داشتیم و کم‌آبی هم یکی از نگرانی پیش رو در استان است.

وی بابیان اینکه در کنار این حوادث پدیده‌ای به‌عنوان زلزله داریم، افزود: استان گلستان در پهنای زلزله‌خیز قرار دارد، با آمارهای به‌دست‌آمده در سال گذشته و ۹ ماهه اول امسال حدود ۹۰ زلزله بین دو تا پنج ریشتر در استان داشتیم که این خود هشدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: باید برنامه‌ریزی‌هایی برای مقابله با حوادث غیرمترقبه از جمله زلزله در دستور کار خود داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه پنجم دی‌ماه سالروز زلزله بم قرار داریم، با گزارش انجام‌شده در سال ۸۲ این زلزله توانسته کمتر از ۱۲ ثانیه جان بیش از ۷۰ هزار نفر را بگیرد و یا آنان را مجروح کند و در آبان ماه امسال هم شاهد جان باختن هم‌وطنان خود در زلزله کرمانشاه بودیم.

سال گذشته ۱۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی در گلستان مقاوم‌سازی شد

مقدم اظهار کرد: سال گذشته توسط اداره کل بنیاد مسکن توانستیم ۱۱۰ هزار واحد مسکونی را در مناطق روستایی مقاوم‌سازی کنیم و این در حالی است که ۱۲۸ هزار واحد روستایی دیگر نیازمند به مقاوم‌سازی هستند.

وی افزود: در بخش‌های مختلف همچون ابنیه حیاتی و مدارس کارهای را انجام داده‌ایم و آموزش‌های در سطح مدارس داشته‌ایم که این‌ها باید به‌صورت مستمر پیگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از واحدهای مسکونی شهری مقاوم‌سازی شدند؟ گفت: اکنون آمار دقیقی از فرایند واحد مسکونی شهری ندارم اما طی سال‌های اخیر در شهرهای استان تغییرات زیادی انجام‌شده است.

وی بابیان اینکه روند ساخت و سازهای شهر بسیار نگران‌کننده است، تصریح کرد: اگر در شهر گرگان زلزله‌ای رخ دهد و مردم بخواهند از منازل خود خارج شوند جایی برای ایستادن به‌عنوان نقطه امن در شهر وجود ندارد که این موضوع می‌طلبد موردبررسی قرار گیرد.

مقدم اظهار کرد: همان‌گونه که مردم ما در بحث زلزله نسبت به مقاوم‌سازی اهمیت می‌دهند باید به معماری و چیدمان‌های داخلی توجه داشته باشند تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در این بازدید، با حضور در روستاهای خنجر خان و مرتضی قلی کندی، اقدامات انجام شده برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله و زیرساخت های خدماتی از جمله تامین آب شرب این روستاها را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی نیز در این بازدید با ارائه گزارش از نحوه تامین آب شرب این روستاها اظهار داشت: در پی وقوع زلزله و بروز خسارت به چاه تامین کننده آب شرب روستاهای خنجر خان و موسی قلی کندی با مساعدت استاندار آذربایجان غربی، در کوتاهترین زمان ممکن حفر و تجهیز چاه ها انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 یداله سلطانی گفت :شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی از اولین روز وقوع زلزله در روستاهای مذکور حضور داشت و به امداد رسانی و حل مشکلات آب شرب پرداخت.

دیگر خبرها

  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • برقراری مجدد پرواز گرگان به آکتائو قزاقستان
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری