Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- عضو هیات علمی زمین شناسی دانشگاه گلستان گفت: جنوب غرب استان گلستان در محدوده زلزله قرار دارد و شهرهای ساحلی با پدیده سونامی زلزله رو برو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد رضائی شامگاه چهارشنبه در همایش گفتمان شناخت لرزه‌خیزی اقلیم گلستان و گرگان که در خانه فرهنگ کبیرگرگان برگزار شد، اظهار کرد: جنوب غرب استان گلستان در محدوده زلزله قرار دارد و شهرهای ساحلی با پدیده سونامی زلزله روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این‌که گلستان و شهر گرگان بر روی گسل‌های زلزله قرار دارند و گسل خزر بزرگترین گسل زلزله خیر در کشور و گلستان شناخته شده است، در نتیجه تهدید سونامی پس از زلزله  احتمالی برای شهرهای ساحلی استان وجود دارد.

رضائی با بیان این‌که باید مقاوم سازی سازه‌ها در دستور کار جدی مسئولان قرار گیرد، گفت: موقعیت فعلی گسل‌های استان و از جمله شهر گرگان زنگ خطری برای مقاوم سازی سازه‌ها در برابر خطرات احتمالی زلزله‌ها است.

عضو هیات علمی زمین شناسی دانشگاه گلستان ادامه داد: مناطق فرسوده شهری از جمله مناطقی است که نگرانی از تخریب بالای زلزله احتمالی را بیشتر می‌کند، به گونه‌ای که بر اساس محاسبات فقط ۵۱.۶۵ درصد ناحیه یک شهر گرگان بافت فرسوده دارد.

وی اضافه کرد: رخ داد دقیقی برای زلزله احتمالی در استان و به خصوص شهرگرگان داده نشده است، اما احتمال می‌رود در دو سال آینده زلزله‌ای به وسعت ۶.۸ ریشتر اتفاق بیفتند که فقط بر اساس احتمالات است.

رضائی بیان کرد: به غیر از خطر زلزله‌های احتمالی، خطر دیگری به عنوان سیل دهانه رودخانه زیارت شهر گرگان را تهدید می‌کند که چنانچه اتفاق بیفتند جاده ناهار خوران به پائین را تهدید می‌کند، اما نواحی پائین دست گرگان از خطر آن در امان خواهد بود.

 عضو هیات علمی زمین شناسی دانشگاه گلستان به اجرای طرح  مطالعات ریز پهنه بندی شهر گرگان برای ساخت و سازهای اصولی اشاره کرد و گفت:  این طرح در مراحل ابتدائی مطالعه است و ادامه، تکمیل و اجرای آن نیازمند بودجه است که در حال حاضر به رغم اولویت‌دار بودن بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته نشده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی افزود: پیشگیری از دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی یکی از اقدامات شاخص استان در ۳ سال گذشته بود که نمونه بارز آن ، توقف  ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه زیارت گرگان است به طوری که امروز مغازه های مصالح فروشی در این منطقه  به کارهای مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی مشغول شده اند .
وی ادامه داد: یکی از  قوی ترین قضات استان از حیث مدیریتی و علمی را به عنوان دادستان مرکز استان انتخاب کردیم که در نتیجه اقدامات ایشان امروز شاهد رویه واحد در  رسیدگی به پرونده ها در بخش دادستانی هستیم  که همین موضوع سرعت پاسخگویی به مردم ، رسیدگی به پرونده ها را بیشتر و کیفیت ارائه خدمات به مراجعان را بهتر کرده است.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در اغتشاشات 1401 ، دادستانها و قضات دادسراهای ما در کنار ضابطین  در میدان حضور داشتند و کنترل و نظارت می کردند.
آسیابی به اهتمام ویژه دادستانهای استان در حوزه حقوق عامه هم اشاره کرد و گفت: شاخص ترین اقدام در این حوزه توقف ورود خودرو به جنگل النگدره با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال با کسب نظر کارشناسان حوزه محیط زیست بود .
وی گفت:  رونق تولید در  110 واحد تولیدی تعطیل یا در استانه تعطیلی استان طی سال گذشته کار بزرگی بود که در نتیجه ارتباط مستمر و میزان شناخت دستگاه قضایی از مشکلات  تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اتفاق افتاد.
دادستان مرکز استان گلستان  همچنین از تشکیل دفتر پیگیری پرونده های مهم و موادمخدر در دادسرای گرگان  خبر دادو گفت: با تشکیل این دفتر که اقدام ابتکاری در کشور محسوب می شود انسجام و تمرکز  بر  مبارزه با بینان های مالی قاچاقچیان موادمخدر و پرونده های مربوط به پولشویی است .
اسپانلو افزود: سال گذشته در نتیجه اقدامات این دفتر که زیر نظر یکی از معاونان دادسرای مرکز استان انجام شد  2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در مرحله تحقیق  و به منظور جلوگیری از نقل و انتقال این اموال توقیف شد .
اسپانلو از اجرای طرح پایش پرونده های اجرای احکام هم خبر داد و گفت:  در این طرح همه پرونده های موجود در  واحدهای اجرای احکام استان به ویژه در موارد مربوط به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز  که سالهای گذشته مختومه شده است ، دوباره بررسی و نظارت می شود.
دادستان مرکز استان راه اندازی مجتمع شوق زندگی و افزایش ظرفیت کمپ های ترک اعتیاد اجباری در گرگان و گنبدکاووس را را 2 اقدام مهم و شاخص در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی در استان عنوان کرد .
وی ادامه داد:  سال گذشته با همت دادستان های سراسر استان 429 بازدید میدانی از واحدهای تولیدی انجام شد که در نتیجه آن  مشکلات بخش تولید استان از دستگاه های اجرایی پیگیری و رفع شد.
تعیین تکلیف حدود 22 هزار دستگاه موتورسیکلت ، خلع ید 80 هکتار جنگل و 498 هکتار مرتع ، مسدود کردن 450 حلقه چاه غیرمجاز، پیگیری لایروبی مسیر خلیج گرگان و خلع ید اسکله بندرترکمن از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان در سال گذشته بود که در این جلسه دادستان مرکز استان به آن اشاره کرد .
جلسه دادستانهای سراسر استان با معاون قضایی دادستان کل کشور امروز در دادگستری کل استان برگزار شد .

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • برقراری مجدد پرواز گرگان به آکتائو قزاقستان
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان